Planering pågår för konferensen ”Position – för ett digitalt samhällsbyggande 2030”

Planering pågår för konferensen ”Position – för ett digitalt samhällsbyggande 2030”

Nu pågår planeringen inför konferensen ”Position – för digitalt samhällsbyggande 2030” som Föreningen Sveriges Stadsbyggare arrangerar tillsammans med våra systerföreningar Kartografiska sällskapet, Geoforum Sverige, BIM Alliance och Samhällsbyggarna. Arbetet är organiserat i en styrgrupp och en programgrupp. Vi har en struktur för konferensen och har i ett upprop för ”Call for content” fått in fler än 200 förslag på föredrag. Under hösten kommer det slutliga programmet formas och vi kommer efterhand att gå ut med mera information. Boka redan nu den 19-20 mars 2019 för den mest intressanta konferensen för dig som arbetar inom samhällsbyggnadssektorn och vill ta del av utvecklingen mot en digital samhällsbyggnadsprocess.

Läs mer på position2030.se

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält