Förlängt Early bird-erbjudande: Anmäl dig till Position – för digitalt samhällsbyggande 2030

Förlängt Early bird-erbjudande: Anmäl dig till Position – för digitalt samhällsbyggande 2030

Rusta dig för digitalt samhällsbyggande och anmäl dig till Position 2030. Anmälan öppnar 5 november. Ett Early bird-erbjudande gäller till den 10 december så passa på att säkra din biljett till ett lägre pris så fort anmälan öppnar via https://position2030.se/anmalan/ (medlemmar i Föreningen Sveriges Stadsbyggare får dessutom en medlemsrabatt på 1000 kronor).

Position 2030, som äger rum 19-20 mars 2019 på Kistamässan, är en stimulerande mötesplats med en konferens och utställning för lärande, inspiration och samverkan inom digitalt samhällsbyggande skapad av förutom Föreningen Sveriges Stadsbyggare även BIM Alliance, Geoforum Sverige, Kartografiska Sällskapet och Samhällsbyggarna. Mötesplatsen erbjuder kunskap om lösningar i framkant, hur du skapar mest nytta och hur du navigerar runt riskerna längs digitaliseringsvägen. För mer information gå in på https://position2030.se/

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält