Många talare klara för Position 2030

Många talare klara för Position 2030

Det är en gedigen skara talare som nu är klara för Position 2030, 19-20 mars 2019.

Bland dem kan nämnas Anna Eriksson, generaldirektör, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG). Du kommer att få höra henne berätta om DIGGs viktiga uppdrag – att samordna och stödja den förvaltningsgemensamma digitaliseringen och vara ett nav för digitaliseringen av den offentliga sektorn. En myndighet som stöttar och driver på till nytta för alla.

Ett annat namn är Ulrika Francke, styrelseordförande, Vasakronan. Hon har en gedigen bakgrund inom samhällsbyggnadssektorn och kommer på Position att tala om Digitalisering av fastighetsförvaltning. Idag är hon ledamot i Sven Tyréns stiftelse, ordförande i Vasakronan och ordförande för Formas program för Hållbart samhällsbyggande samt ledamot i SIS styrelse.

Du kan ta del av fler talare på https://position2030.se/talare/

Säkra din plats och anmäl dig redan idag på https://position2030.se/anmalan/

Gör det senast 27 november 2018 så får du förutom rabatten som medlem i Föreningen Sveriges Stadsbyggare också ta del av Early Bird-erbjudandet!

Position – för digitalt samhällsbyggande 2030 är en stimulerande mötesplats med en konferens och utställning för lärande, inspiration och samverkan inom digitalt samhällsbyggande skapad tillsammans av, förutom Föreningen Sveriges Stadsbyggare också BIM Alliance, Geoforum Sverige, Kartografiska Sällskapet och Samhällsbyggarna.

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Medlemsansökan/Prenumerant
*Obligatoriskt fält