Fin föredragsmix på Kommunala Lantmäteridagarna

Fin föredragsmix på Kommunala Lantmäteridagarna

Kommunala Lantmäteridagarna 2018 gick av stapeln 22-23 november på Citykonferensen i Stockholm. Dagarna bjöd på en blandning av ämnen inom lantmäteriområdet, så som stadsutveckling i Stockholm, besök av lantmäteriets chef för Division Fastighetsbildning, Lantmäteriets Geocell i Färila, riksgränsernas historia, aktuella rättsfall och mycket mer. Cirka 80 personer inklusive medverkande deltog på dagarna! Nästa års dagar har ännu inte spikats men kommer bli kring samma tid det vill säga under andra eller tredje veckan i november! Troligtvis på Citykonferensen. Info om detta kommer att komma framöver.
Tack alla ni som deltog på årets dagar!

Se bilder från Kommunala Lantmäteridagarna 2018 på föreningens Facebook-sida.

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Medlemsansökan/Prenumerant
*Obligatoriskt fält