Årets Stadsbyggnadsprojekt 2019 har utsetts

Årets Stadsbyggnadsprojekt 2019 har utsetts

Föreningen utser årligen ett projekt till Årets Stadsbyggnadsprojekt. I år har Hamnoasen i Landskrona utsetts.

Juryns motivering lyder:

Kommunens ambition att öka sin attraktivitet som bostadsort, med hjälp av stadsbyggnadsprojekt, har förvaltats väl av STADSSTUDIO i det arkitektdrivna projektet i kvarteret Hamnoasen i Landskrona. Kvarteret bjuder på en genomtänkt arkitektonisk gestaltning där platsens fördelar och närheten till Öresund tas tillvara. Mötesplatserna på gården, en gåvänlig trappa, loftgångar och generösa utrymmen kring förråden på taket skapar förutsättningar för spontana och planerade möten.

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält