Försmak av årskongressen i P1 på lördag

Försmak av årskongressen i P1 på lördag

Längtar du redan till Föreningen Sveriges Stadsbyggares årskongress i Luleå 16-17 september? I så fall kan du passa på att lyssna på vår avslutande föreläsare i Luleå, Emma Frans, när hon sommarpratar i radions P1 lördagen den 13 juli kl 13.00-14.30.

Hennes föredrag på kongressen handlar om att skilja vetenskap från trams. Hur avgör du vad som är vinklade nyheter – och rena påhitt? Och är vetenskapliga rön ens vetenskapliga? I tider av ”alternativa fakta”, fejknyheter och halvsanningar berättar forskaren och prisade journalisten Emma Frans hur du bör tolka både nyhetsflödet och påståenden från bekanta. Emma Frans är doktor i epidemiologi, forskare vid Karolinska Institutet och vetenskapsskribent i Svenska Dagbladet.

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält