Inställda konferenser pga Corona

FSS Nyhetslogotype

Inställda konferenser pga Corona

Det händer mycket just nu som hänger ihop med spridningen av Coronaviruset. Osäkerheten är stor. Vi i Föreningen Sveriges Stadsbyggare har anledning att fundera på hur det påverkar vår verksamhet och hur vi gör för att på bästa sätt ta vårt samhällsansvar.

Mot denna bakgrund hade delar av styrelsen, vissa kommittéledamöter och funktionärer ett möte i måndags 2020-03-16. Vi beslöt följande:

Konferensen ”Trafikfrågor i Stadsbyggandet” kör vi som planerat. Tiden för fri avbokning är passerad. Avbokningar ända fram till kurstillfället kommer dock att kunna ske utan att kursavgiften behöver betalas.

Övriga konferenser under våren, det vill säga ”Medborgardialog i samhällsbyggnadsprocessen – varför då?”, ”Lantmäteridagarna 2020” och ”Gatu- och Parkdagarna 2020” ställer vi in. Vid senare tillfälle när vi bättre överblickar situationen får vi besluta om konferenserna ska genomföras under hösten i stället.

Höstens redan planerade konferenser tar vi ställning till längre fram.

Jag beklagar verkligen att vi har behövt ta detta steg men jag tror att det är rätt beslut i den stora osäkerhet som nu råder. Beslutet kommer att påverka föreningens verksamhet på många sätt. Jag är dock övertygad om att vi klarar den påfrestningen.

Nu får vi alla jobba tillsammans så att våra konferensdeltagare kommer tillbaka till föreningens uppskattade konferensverksamhet, när konsekvenserna av Corona har klingat av och bättre kan överblickas. Vårt varumärke är starkt men vi behöver ständigt påminna oss och andra om föreningens verksamhet!

Jan G Nilsson
Ordförande

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält