Ytterligare konferens inställd pga Corona

FSS Nyhetslogotype

Ytterligare konferens inställd pga Corona

Igår informerade jag om att vi tvingats ställa in konferenser pga Coronasmittan. Vår förhoppning var då att vi skulle kunna genomföra konferensen ”Trafikfrågor i Stadsbyggandet”. Det har dock visat sig att många av föredragshållarna inte kan komma. De företag, organisationer och myndigheter föredragshållarna kommer från har tagit beslut som omöjliggör deras medverkan. Besluten syftar till att minska smittorisken. Det är beslut som jag och vi alla som jobbat med konferensen har full respekt för.

I och med detta beslut är samtliga konferenser under våren i föreningens regi inställda.

Jag beklagar verkligen att vi har behövt ta detta steg men jag tror att det är rätt beslut i den stora osäkerhet som nu råder. Beslutet kommer att påverka föreningens verksamhet på många sätt. Jag är dock övertygad om att vi klarar den påfrestningen.

Nu får vi alla jobba tillsammans så att våra konferensdeltagare kommer tillbaka till föreningens uppskattade konferensverksamhet, när konsekvenserna av Corona har klingat av och bättre kan överblickas. Vårt varumärke är starkt men vi behöver ständigt påminna oss och andra om föreningens verksamhet!

Jan G Nilsson
Ordförande

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält