Digital premiär för Lantmäteridagarna 2021

FSS Nyhetslogotype

Digital premiär för Lantmäteridagarna 2021

För första gången sänds Lantmäteridagar digitalt och det är Lennart Moberg från Karlstad som modererar genom denna konferens som är något kortare än vanligt. Det bjuds på många intressanta föredrag från områdeskända föredragshållare.

På eftermiddagen den 19 maj hörs till exempel rättsfall i MÖD, grundkartans juridik och strandskydd inom fastighetsbildning och på förmiddagen den 20 maj följer föredrag som omarrondering, nytt från GSD-fastighetskarta och statistik med mera. De fackspecifika föredragen luckras upp med ett gästföredrag från komikern Malte Hallquist om relationsteorin. Vi hoppas att lyssnarna upplever dagarna som mycket givande!

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält