Stort engagemang på Lantmäteridagarna

FSS Nyhetslogotype

Stort engagemang på Lantmäteridagarna

Årets upplaga av Lantmäteridagarna genomförs 18-19 maj i Göteborg, där många deltagare har slutit upp för att ta del av konferensen.

Det fullmatade programmet uppdaterar deltagarna med det senaste inom en digital samhällsbyggnadsprocess samtidigt som de får möjlighet att djupdyka i aktuella rättsfall och komplexa fastighetsrättsliga frågeställningar.

Dessutom presenteras nya krav på detaljplan och planbeskrivning, utmaningar med kompetensförsörjning inom geodatabranschen och deltagarna får ta del av fastighetsvärdering inom förrättningar. Föredragen erbjuder både kompetensutveckling och inspiration.

Lisa Klasson, ordförande i arrangerande Lantmäterikommittén i Föreningen Sveriges Stadsbyggare, vid lunch första konferensdagen – vad är dina intryck så här långt?

– Det är en härlig stämning med många engagerade deltagare som ställer många bra frågor vid de intressanta föredragen. Det är en positiv energi här.

Hur många deltar i år?

– Vi är cirka 100 på plats, vilket är på samma nivå som före pandemin. Vi är jättenöjda med det!

Vad ser du fram emot härnäst?

– Till att börja med fler intressanta föredrag under eftermiddagen och sedan en gemensam tillställning ikväll.

Är det något annat du vill lägga till?

– Vi är ödmjuka inför att vi har lyckats komma tillbaka på bästa sätt efter pandemiuppehållet med en välbesökt konferens och ser fram emot att fortsätta erbjuda bra konferenser även fortsättningsvis.

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält