Rekordet för Mex-dagarna i Västerås blev hela 520 deltagare

Rekordet för Mex-dagarna i Västerås blev hela 520 deltagare

Som vi tidigare har rapporterat satte Mex-dagarna 2018 i Västerås deltagarrekord – rekordet visar sig nu bli ännu större än vad vi tidigare berättat. Mex-dagarna har en längre tid varit Föreningen Sveriges Stadsbyggares flaggskepp på evenemangssidan med ett stort deltagarantal och stärker nu sin ställning ytterligare.

 

Ulf Crichton, ordförande i Mex-kommittén som arrangerar Mex-dagarna, hur pass stort rekord pratar vi om?

– Vi landade på 520 anmälda. En fantastisk siffra, det har aldrig hänt tidigare att vi har haft över 500 deltagare, den tidigare rekordnoteringen är i storleksordningen 430.

Berätta, vilka intryck tar du med dig från Mex-dagarna i Västerås?

– Det var väldigt många bra föredrag och föredragshållare, utmärkande för i år är att många beskrev och berättade med humor, trots att det rörde sig om tunga och seriösa ämnen så blev det ofta en stand-up-känsla i leveransen, vilket lättade upp på ett bra sätt så att publiken orkade med många föredrag. Det var också mycket god stämning och nätverkande där många kontakter knöts mellan kommuner.

Vad tar du med dig inför Mex-dagarna 2019?

Egentligen är det samma som från tidigare år: det generella upplägget är uppskattat med tid avsatt för nätverkande utöver föredragen.

Till sist, för den som vill boka plats i kalendern redan nu, när och var blir Mex-dagarna 2019?

– I Malmö 5-6 november. Hyllie Arena är bokad så vi kan ta emot många även nästa år.

Intervjun med Ulf Chrichton inför Mex-dagarna hittar du på https://sverigesstadsbyggare.se/blog/2018/10/23/deltagarrekord-500-vallen-sprangd-for-mex-dagarna/

Detta innehåll är bara åtkomligt för registrerade medlemmar. Om du är medlem, var god logga in. Vill du bli medlem? Registrera dig här nedan.

Inloggning för befintliga användare
   
Medlemsansökan/Prenumerant
*Obligatoriskt fält